Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

MHP Milletvekili Bulut'tan Kamu Hastaneleri önergesi

MHP Milletvekili Bulut

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Türkiye Kamu Hastaneleri kurumunu meclise getirdi. MHP Milletvekili Bulut, daha önce Türkiye Kamu Hastaneler Kurumunda Bürokratların almış oldukları maaşları TBMM gündemine taşımıştı.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Türkiye Kamu Hastaneleri kurumunu meclise getirdi.
MHP Milletvekili Bulut, daha önce Türkiye Kamu Hastaneler Kurumunda Bürokratların almış oldukları maaşları TBMM gündemine taşımıştı. 
Kurumdaki personel sayısına da açıklık getirilmesi gerektiğini de ifade eden Milletvekili Bulut, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlıu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere soru önergesi vererek konuyu TBMM gündemine getirdi.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu`ndaki bürokrat maaşlarının yüksekliği konusunun sürekli kamuoyunda da geniş yer bulduğunu dile getiren Bulut, kurumda görev yapan personel sayısı ve almış oldukları ücretler ile çalışan personellerin eğitim durumlarının açıklanmasını istedi. 
Bulut`un Sağlık Bakanına yönelttiği sorular:
"Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu`nda görev yapan personel sayısı nedir? Görevlerine göre bu personellerin almış oldukları maaşlar ne kadardır? Kurumda görev yapan personellerin eğitim durumları nedir?" 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli